Jotkut asiat eivät muutu. Varastomyynti on seissyt tukevasti paikallaan 1980-luvun alusta asti. Sitä ennen se oli Roihupellossa Pulttitiellä ja sitä ennen Helsingin keskustassa ja alkunsa se sai Turusta. Vanhaa Regnan kassakonetta pyörittää jo kolmas sukupolvi.

Nimi Pala-puoti viittaa kangaspaloihin, jota Pala-puoti myi 1960-luvulla kotitalouksien ja yrityksien käyttöön. 1970 -luvun lopussa yritys keskittyi farkkujen myyntiin. 

Moni asiakkaamme muistaa kuinka he saivat ensimmäiset farkkunsa myymälästämme ja kuinka he nyt vuosien jälkeen hakevat farkkuja lapsilleen tai lapsenlapsilleen. 

Leet, Wranglerit ja Levikset ovat kulkeneet valikoimassamme pisimmän matkan, mutta muitakin merkkejä on kulkeutunut valikoimiimme. 

Hyvä asiakaspalvelu on ollut meille tärkeintä. Emme ole kaikki samasta muotista tehtyjä, joten laaja valikoima pyrkii täyttämään jokaisen asiakkaan vaatimukset.

Pala-puoti ei järjestänyt alennusmyyntejä , eikä jakanut ämpäreitä avajaisissaan, vaan pyrki pitämään hinnat kaikille asiakkaille samana vuodesta toiseen. Näin farkkuvarastomyynti pyrkii toimimaan nyt ja tulevaisuudessakin.

Tervetuloa uudelleen